Безкоштовна доставка в поштомат на суму від 550 грн

Brushme Start! Починай малювати з нами!

«Що робити, якщо мрієш малювати, але виникають сумніви щодо можливості здійсненного, навіть якщо це – підготовлені полотна від BRUSHME? Лякає велику кількість дрібних деталей, десятки відтінків, без яких картина втрачає свій художній зміст. Кинути заняття незавершеним – отже, розчаруватися у своїх здібностях». Так думає частина покупців, які вперше дізналися про цікавий спосіб створення відомих картин, але не впевнені у своїх силах.

Проблема потребує вирішення – і воно існує

Ми вирішили допомогти новачкам освоїти художню майстерність. Складні сюжети видозмінені до 2-го рівня: на полотні розміщено пріоритетну кількість великих елементів та відсутня необхідність використання широкої лінійки кольорів. Це додасть впевненості тим, хто тільки-но починає створювати домашню галерею за популярними сюжетами.


 

В останні роки образотворчою діяльністю стали цікавитись підлітки. З позиції батьків, це – набагато краще дозвілля, ніж ходіння вулицями з друзями у пошуках часто нерозумних пригод. Наші картини доступні для відтворення на полотні і для старшокласників. Творче заняття виробляє терпіння та стабілізує роботу нервової системи, що важливо у неспокійний пубертатний період.
 

Картини із середнім ступенем складності, адаптовані під початкові можливості замовників, виявити дуже просто: на картонну упаковку наклеєно яскраво-жовте позначення зі словами Brushme Start. Воно відразу впадає в око і дозволить відрізнити трудомісткі по виконанню полотна від більш простих. Придбавши один набір, легко переконатися, наскільки це заняття цікаве і чи захочеться продовження.

Корисні рекомендації для новачків кисті та мольберту

Спочатку користуйтеся однією баночкою з фарбою, щоб уникнути швидкого висихання інших складів. Починайте зі світлого відтінку, який є пріоритетним у картині та використовується частіше за інших. Потім додавайте за номерами яскравіші кольори, а завершуйте роботу темними аналогами.

 


Нейлонові кисті легко ковзають полотном. Щоб уникнути висихання складу робочому інструменті, краще не занурювати їх повністю. Це дозволить ощадливо витрачати тони, якими можна буде малювати і на іншому папері. У густу фарбу додайте кілька крапель води, щоб вона відновила колишні функції (за умови, що не закінчився термін придатності).

 

  • Бажаєте уникнути появи сонячних відблисків на картині та невеликого блиску покриття? Вибирайте матовий лак. Коли треба посилити яскравість тонів, а темні фрагменти отримати більш глибокими у сприйнятті, зупиніться на глянцевому лаку.

     

 

Сподіваємося, що нові набори та надані поради допоможуть подолати свою невпевненість і з гарним настроєм розпочати написання першої картини.

Instagram @brushme_studio