Безкоштовна доставка в поштомат на суму від 550 грн

Катини - моя віддушина

Нам дуже цікаво знати, як люди знайомляться з компанією BRUSHME, які мають очікування і завжди в них виходитиме малювати за обраними сюжетами. Лариса Бавінова (@lara_k94) намалювала кілька картин і охоче погодилася відповісти на поставлені питання.

Як Ви познайомилися з брендом "Brushme"?

– Побачила гарну рекламу в інстаграм!

Чому саме картини за номерами? Антистрес чи можливість відчути собі справжнім художником?

Малювати я не вмію, а картини за номерами, чудова можливість відчути себе трішечки художником. Картини - моя віддушина, моє хобі, коли я малюю, я розслабляюся, поринаю в себе і забуваю про все. Для мене це антистрес.


 

Які сюжети Ваші улюблені? Чому вибираєте саме їх?

- Мої улюблені сюжети – це Міські пейзажі та споруди. Коли я малюю, уявляю себе там, на тій вуличці, або на даху, де відкривається чудовий вид на місто. Сюжети мене мотивують на подорожі.


 

Який момент під час створення наших картин Вам подобається найбільше?

- Коли розпаковую картину, розкладаю кисті, готую все для малювання і дивлячись на біле полотно думаю з чого почати, не знаю чому, але саме початок малювання мені подобається найбільше. Сам процес, безумовно, теж подобається, інакше я б не малювала. А потім хочеться якнайшвидше її закінчити, повісити на стіну і милуватися.

 

 

Плануєте поповнювати колекцію картин?

-Звісно. Малювати мені подобається і зупинятись я не планую. Завжди з нетерпінням чекаю на новинки моїх улюблених сюжетів.

Instagram @brushme_studio