Безкоштовна доставка в поштомат на суму від 550 грн

Чому ми найкращі?

Чому люди обирають Brushme?

 

1. Орієнтація в модних новинках та купівельному виборі

Напрями задають трендсеттери, для яких вибирається напрямок – не миттєва забаганка, а усвідомлений вибір, заснований на зацікавленості. Вони орієнтуються на trend forecasters, які серйозно оцінюють перспективу розвитку течій, збираючи інформацію з усього світу.

Люди втомилися від iPad-технології створення квартир, їм хочеться бачити та наголошувати на «живому» мистецтві. Інтерес зростає до звичайних людей, щоденних подій, а не абстракції. І при цьому кожен із покупців хоче відчути себе творцем картини, нехай навіть створеної за номерами. Адже яскравість кольору, глибину відтінку, насиченість тіні клієнт вибирає сам.

2. Оригінальність сюжетів

Тематика творів – зрозуміла та близька багатьом: діти, тварини, подорожі, природа, почуття. У каталозі представлена ​​лінійка картин, що цікавить дорослих. Також є картини, які під силу розмалювати підліткам і навіть молодшим, усидливим дітлахам. Популярні пропозиції із кіносюжетів, мультфільмів дозволять прикрасити своє житло художнім творінням.

3. Максимальна зручність при малюванні

У кожному наборі є комплект акрилових фарб та 3 пензлі. Вони допомагають якісно попрацювати із шаблоном, створивши чудовий твір. Клієнти одержують моральне задоволення від процесу. Малювання допомагає легше пережити неприємну життєву обставину, набути внутрішнього спокою, навести лад у думках.

4. Яскравість картин

Психологи стверджують, що багате колірне тло говорить про багатогранність особистості, про її прагнення до щастя. Наші твори за соковитістю відтінків готові змагатися із самою природою! Розміщені на стіні, вони регулярно даруватимуть чудовий настрій, викликаючи гордість за свою працю.

5. Унікальна кольорова гама та дизайн коробок

Як відійти від традиційності та зробити дорогій людині незвичайний подарунок? Подайте йому картину за номерами від Brushme. Купуючи бавовняне полотно з підрамником, фарби, пензлі та картинку для представлення готового сюжету, ви отримуєте набір, складений у гарну картонну упаковку з логотипом бренду.

6. Надійні рами

Полотно без окантовки виглядає незавершеним. Багетна рамка допоможе набути полотну шляхетних обрисів. Під час її виготовлення ми відмовилися від клею. Для складання рами застосовуємо V-подібні дужки до 5 штук на один кут, що забезпечують безшовне з'єднання складових. Тепер не треба турбуватися, щоб клей висохне, а рама трісне.

Ми розповіли про себе, показали, за що цінують нас клієнти. Тепер хочемо ближче познайомитись із вами. Заходьте на сайт і вибирайте тематику, яка найбільше сподобалася. Ми зробимо все можливе, щоб співпраця пройшла успішно, і ви із задоволенням поринули у захоплюючий світ живопису!

Instagram @brushme_studio