Безкоштовна доставка в поштомат на суму від 550 грн

Premium&Classic: на чому зупинитись?

Якщо ви − любитель у художній діяльності або бажаєте отримувати приємну психологічну релаксацію, зверніть увагу на набори  Premium. Вони також стануть у нагоді посидючим діткам від 7-ти років, здатним довести розпочату справу до завершення.

Нововведення, які ще більше допомагають малювати

Компанія Brushme впроваджує новинки, які дозволяють будь-кому бажаючому без побоювання приступати до процесу малювання та вдало завершувати створення будь-якої картини.

1. Полотно для майбутніх полотен у версії «Преміум» виготовлене з льону. Цей матеріал більш стійко витримує реалії часу, тому через 10 і через 20 років створена картина зможе радувати обраним сюжетом і якістю виконання. Приємно згадати колишні захоплення, а також подарувати картину дітям чи онукам. У версії «Класик» основа для малювання зроблена з бавовни: ціна на набір менша, тому що матеріал досить примхливий по відношенню до вологості та перепадів температур. Однак кожен покупець вибирає те, що його влаштовує більше: ціна, якість, довговічність.

2. Витягнувши з набору полотно, ви зможете побачити приблизну колірну комбінацію майбутньої картини. На всіх сегментах відтінків нанесений відповідний тон, який значно освітлений. Цифри допоможуть точно розібратися у відтінках та межах різнокольорових ділянок. У варіанті Classic також задіяна нумерація, проте тим немає світлого пастельного оформлення фрагментів, що служить чудовою підказкою для любителя малювати.

3. Синтетичні пензлі з дерев'яними ручками дозволяють ще краще працювати з фарбами, що пронумеровані по баночках. Тепер їх нанесення проводиться плавно та однорідно.

4. Створене зображення необхідно захистити. Для цього в набір входить лак, що закріплює, який після висихання створить найтоншу плівку, що перешкоджає руйнуванню полотна.

5. Завдяки вкладеним у комплект кріпленням ви легко повісите картину на стіні. Електроінструмент не знадобиться, достатньо буде звичайного молотка.

6. Вартість наборів Premium – 420 грн., Classic – 320 грн.. Акуратна валізка містить все необхідне для процесу малювання.

Прогрунтоване полотно допомагає надати об'ємності зображення, тому рекомендуємо фарби набирати акуратно і накладати тонким шаром. Сухі серветку видалять зайву воду на ворсі після споліскування кисті, а вологі допоможуть швидко очистити робочий інструмент.

Вибирайте полотно та починайте творити! Ми підготували безліч сюжетів, яким залишилося лише додати художньої яскравості. Робіть це з легкістю та естетичним задоволенням!

Instagram @brushme_studio