Безкоштовна доставка в поштомат на суму від 550 грн

В чому особливість наших унікальних сюжетів?

Унікальні сюжети дарують чуттєві моменти. Так чудово, що є ті, хто вміє показати банальні речі з незвичайного боку, зафіксувати рідкісні моменти дивовижних подій.

Переміщаючись соцмережами та іншими каналами інтернету, ми зустрічаємо кадри, відео людей, які виділяються серед аналогів і особливо подобаються. Підписуємось на облюбовані канали, лайкаємо фото, поширюємо їх по мережі своїх друзів і… знову повертаємося до побаченого, щоб відчути це чудове почуття прекрасного. Де купити подібні унікальні картини, щоб прикрасити ними стіни кухні, спальні, вітальні?


Особливий інтерес викликають подорожі: незвідані місця приваблюють своєю таємничістю, помітною навіть за знятими сюжетами. Іноді хочеться зупинити біг часу і відобразити сподобався мить, щоб відтворити його на полотні.


Як бути, якщо немає таланту «ловити» чудові кадри, немає вміння яскраво знімати природу чи немає можливості для подорожей? Ми пропонуємо увазі покупців картини, створених фото відомих travel-блогерів, які збирають мільйонні покази. Зрозуміла схема з пронумерованими квітами допоможе художнику-аматору якісно розфарбувати полотно, щоб вийшла чудова робота. Друзям, що приходять у гості, можна розкрити таємницю появи новинки у своїй колекції, або промовчати, створивши ореол загадковості, згадавши, що на полотні відображено фрагмент подорожі такого обличчя в такій країні.


У каталозі розміщено не лише твори, створені за матеріалами блогерів, а й сюжети популярних фільмів, копії всесвітньо відомих майстрів пензля та палітри. Щоб замовити картину, достатньо відзначити на сторінці товару своє ім'я та телефон. Матеріали прибудуть у фірмовій валізці і дозволять відразу приступити до роботи.


Ми зобов'язуємось і надалі радувати відвідувачів сайту новими картинами, купити які пропонується з будь-якого міста України. Нашу продукцію набувають окремі клієнти, замовляють творчі студії, які навчають малюванню. Виготовляємо також полотна на замовлення надісланого матеріалу.
Занурюйтеся в красу світу, насолоджуйтесь здібностями, що розкриваються, даруйте один одному подарунки, що зачіпають тонкі струнки душі! А співробітники компанії BRUSHME всіма силами зобов'язуються допомагати у цьому.

Instagram @brushme_studio