Безкоштовна доставка в поштомат на суму від 550 грн

Wow color: як отримати портретний шедевр?

За створення портрета береться не кожен професійний художник. Здатність відображати рухи людей також вважається одним із найскладніших елементів при створенні картини. Роками розвиваючи творчий талант, людина навряд чи досягне рівня Мікеланджело та Пікассо, проте на цілком гідному рівні зможе відтворити фото на полотні за створеною схемою. З цим впораються і новачки, які вперше взяли в руки кисті.

 

Для кого готується картина

1. Сімейну картину можна повісити у своїй вітальні, спальні, як це було прийнято у аристократів кілька сотень років тому.

2. Ваша «половинка» напевно оцінить незвичайний подарунок, адже він нагадуватиме про міцні почуття.

3. Батькам. Якщо раніше робили фотографії, які старше покоління дбайливо зберігало в альбомі або поміщало у рамку на стіні, то сьогодні цей процес значно прискорився відправкою фото з одного мобільного гаджета на інший. Люди у віці набагато позитивніше оцінять картину, створену руками своїх дітей чи онуків, аніж невелике фото у телефоні.

4. Друзям. У вас, напевно, є чимало чудових фотографій з весілля друзів, фото компанією на природі. Чому б одну з них не увічнити у картині? Винуватці свята отримають чудовий, пам'ятний презент.

Ваш подарунок викликає захоплення

WOW Color – нова послуга компанії BRASHME. Вона дозволяє цифрове зображення перевести в художнє, повернувшись до старих, добрих традицій зйомки цікавих моментів на полотні. Ви передаєте нашому спеціалісту якісне зображення, дизайнер робить на основі його ескіз. Початковим матеріалом для роботи є фото, отримане за допомогою сучасної камери, або виконане професіоналом у фотоательє.

Після погодження з клієнтом створюється картина за номерами, оформляється у повноцінний набір для малювання та вручається як подарунок. Обов'язково уточніть: чи має обдарований схильність до малювання, вільний час і бажання творити. Якщо цього немає, тоді ви самі пишете картину за номерами та вручаєте її в готовому вигляді.

Особливість підготовки полотна полягає в обліку всіх побажань замовника, які можна здійснити. Після первинного створення ескізу вносимо до нього правки, після чого узгоджене замовлення надсилаємо на виконання.

Вибираючи послугу WOW Color, ви берете участь у створенні креативного подарунка для себе, близьких, друзів. Нетривіальний підхід до привітання буде гідно оцінений тими, хто воліє отримувати естетичну насолоду замість матеріальної і цінує прекрасні моменти творчості.

Instagram @brushme_studio