Безкоштовна доставка в поштомат на суму від 550 грн

Постери у сучасному інтер'єрі

Одним з найважливіших елементів будь-якої композиції є доповнення. Навіть невеликий декоративний акцент здатний кардинально перетворити приміщення. Серед найпопулярніших способів прикрасити кімнату — плакати. Дізнайтеся, як вибрати той, який найкраще підкреслить характер вашого інтер'єру.

Доповнення до інтер'єру в сучасному стилі повинні бути продумані і ідеально вписуватися в витончене аранжування, щоб не перевантажувати його. Відмінним рішенням є плакати, картини і декоративні постери сайту Brushme, які доповнять інтер'єр і додадуть індивідуальності. Мінімалістичний, абстрактний, класичний або на стиль поп-арт? У колекції ви знайдете ідеальні постери для сучасного інтер'єру.

Як вибрати під дизайн?

Сучасний дизайн інтер'єру — це термін, який існує вже давно. Почувши цю назву, в уяві миттєво малюються переповнені білизною кімнаті, з точно підібраними меблями і ідеальним балансом. Монохромні відтінки, економічні прикраси і простота геометричних форм — це типовий сучасний стиль, який можна прикрасити картиною інтернет-магазину Брашмі.

Настінні постери є одними з найбільш часто використовуваних доповнень до будь-якого інтер'єру. Серед них можна згадати, перш за все, картини і плакати, які зустрічаються не тільки в квартирах, але і на робочих місцях. Використання такого типу рішень дозволяє швидко змінити простір, освіжити декор, а також привнести в нього індивідуальний характер. Плакати надають квартирах виразність — вони ідеально підходять як для приміщень, оформлених в сучасному і класичному стилі. При виборі постера для стіни варто звернути увагу на:

  • стиль оформлення інтер'єру — підбір відповідної теми дозволить створити гармонійний і згуртований характер приміщення, ідеально підкреслить в ньому найважливіше;
  • власний смак — тема, присутня на постері, повинна подобатися домочадцям, найкраще, щоб вона підкреслювала їх інтереси і спосіб життя;
  • палітра — те, що ви обираєте, повинно залежати від ефекту, який хочете отримати в кімнаті: бажаючи оживити, краще вибрати сильні кольори та контрастні тони; якщо інтер'єр повинен мати спокійну атмосферу, зробіть ставку на пастель;
  • доступний простір — перед покупкою постера корисно знати, де саме він повинен бути, а вибір відповідного розміру дозволить уникнути неприємних розчарувань;
  • розташування зображення;
  • спосіб монтажу.

Що важливо при виборі? Звичайно, крім самої теми або колірної гами, ви повинні звернути увагу на полотно, фарби або якість друку. Розгляньте асортимент сайту Брашмі, де можна підібрати картину на кожен смак. Це твори мистецтва натхненні скандинавським дизайном, сучасним стилем та фотографією. Кольори залишаються яскравими, насиченими і довговічними.

Які види композицій бувають?

За допомогою модної графіки можна прикрасити будь-яку кімнату в будинку. Дуже поширені ілюстрації та картини з мотивами їжі, рослин та кави, спеціально розроблені для кухні та їдальні. Це чудове місце для демонстрації плакатів живопису.

Улюблені твори мистецтва можна розміщувати також в передпокоях, гардеробних або навіть ванних кімнатах, але, безумовно, найчастіше вішають постери у вітальнях і спальнях. Не дивно —зрештою, саме тут проводиться більша частина дня. Якщо ви відчуваєте, що одного плаката недостатньо, то варто подумати про створення оригінальної галереї, перетворивши вільну стіну на справжню художню виставку.

Плакати для інтер'єру: кольори і мотиви

Постери інтернет-магазину Brushme найбільш виражають своїм характером, піклуючись про те, щоб ілюстрації відповідали стилю кожного інтер'єру. Спочатку розберіться з кольорами, які є в кімнаті. Таким чином, уникнете небажаний хаос. Ваші картини можуть бути наповнені пастельною палітрою, щоб доповнювати інші композиції, або контрастними фарбами і чітко виділятися на тлі дизайну.

Крім кольорів, важливо те, що хочете передати постером. В інтернет-магазині Brushme ви знайдете велику кількість чудової графіки з різними темами, формами і матеріалами полотна. Ось деякі з них, які можуть надихнути вас:

  •  пейзажі та природа;
  • патріотична тематика;
  •  тварина;
  • архітектура та міста;
  • рафіка;
  • чорно-білі фотографії.

Натхненні природою, часто з великою дозою кольору і органічними цікавими візерунками — ці твори мистецтва — постери —можуть успішно стати прикрасою сучасного інтер'єру. Ідеально підходять для любителів природи, які хочуть перенести трохи зовнішнього світу під свій дах. Вони чудово виглядають у поєднанні з друкарськими плакатами.

Патріотичні картини особливо актуальні і модні сьогодні. Сюжети в жовто-блакитному не тільки піднімуть дух патріотизму, а й внесуть яскраві нотки в інтер'єр квартири.

Велич лева, воля диких птахів і сила ведмедя можуть бути на стінах. І постери, і картини за номерами із зображенням тварин красиво прикрасять будь-який інтер'єр. Ви можете сміливо комбінувати їх з усіма іншими мотивами.

Архітектурні плакати оцінять любителі подорожей і огляду визначних пам'яток, а також аскетичної атмосфери в інтер'єрах. Картини з панорамами міст світу ідеально поєднуються з постерами, що зображують карти міст. Вони останнім часом набули популярності, особливо серед власників сучасних інтер'єрів.

Цікаві написи, оригінальні шрифти та типографські композиції — дуже універсальна тема, тому їх часто використовують як доповнення до настінних галерей. Вони не тільки доповнять композицію, але і змусять вас посміхнутися в найгірший день.

Серед чорно-білих плакатів модні фотографії. Вони шикарні і дуже елегантні, тому найкраще виглядатимуть в класичних інтер'єрах. Постери, що зображують моменти вашого життя, можна помістити в красиву рамку, щоб вони чудово поєднувалися з іншою частиною композиції.

Як гарно розмістити на стіні?

Домашні галереї зазвичай складаються щонайменше з трьох картин, розташованих симетрично або асиметрично. Ви можете заповнити ними всю стіну або тільки її частину. Якщо хочемо отримати статичну композицію, то вибирайте графіку з однаковими розмірами, розташованими з ідентичними інтервалами. Якщо бажаєте, щоб композиція була більш динамічною, то слід поекспериментуємо з різними розмірами постерів.

Додати інтер'єру трохи художнього відтінку можна розташуванням на стіну кілька ілюстрацій. Вони можуть бути найрізноманітнішими — мінімалістичними, декоративними, образними або абстрактними. Барвисті картини також є дуже популярними прикрасами для дитячої кімнати, які напевно сподобаються малюкам і підліткам.

Приклади в інтер'єрі кімнат

Оригінальні дизайни, невибагливі мотиви, різної тематики сюжети представлені в колекції постерів Брашмі. Вони стануть прекрасним доповненням сучасного декору, не порушуючи його мінімалістський характеру. Хоча, якщо ви віддаєте перевагу яскравим кольорам, то варто додати дизайну виразний акцент. Сучасні плакати в чорній або золотій рамці відмінно підходять для цього, зберігаючи унікальний характер і привносячи в інтер'єр дозу свіжості.

Сучасні постери Brushme — кращий вибір для любителів простоти і нетривіальною графіки. Позбавлені непотрібних прикрас, вони створять ідеальне доповнення до вашої стіни. Будьте помірковані у виборі аксесуарів і знайдіть свою золоту середину, щоб не порушити концепцію обраного дизайну кімнати.

Незважаючи на простоту, в сучасних інтер'єрах відсутня одноманітність, тому підібрати відповідну картину можна для будь-якої кімнати. Плакати вважаються областю мінімалістських стилів, але з правильною темою і палітрою ви можемо успішно впровадити їх в кожен інтер'єр:

  • вітальня;
  • спальня;
  • дитяча;
  • кухня;
  • коридор;
  • офіс.

У скандинавських просторах чудово підійдуть як рослинні мотиви, так і лісові пейзажі, а також геометричні фігури. Кімната в індустріальному стилі може бути підкреслена використанням металевої палітри або чорно-білих фотографій. Зелені простори міських джунглів будуть добре виглядати в оточенні картин з екзотичними рослинами, а улюблений стиль бохо поєднується з пастельною абстракцією. Для дітей підберіть казкові мотиви, а також всілякі фантастичні пейзажі.

Один із способів прикрасити стіни — використовувати постери, обрамлені стильними або дуже аскетичними рамами. Цікаві сюжети для кожної кімнати можна підібрати на сайті для художників Brushme. Тут ви знайдете чудові настінні плакати, натхненні сучасним дизайном. Картини — це відмінний інструмент для самовираження у власному інтер'єрі. Ознайомтеся з нашою колекцією настінних плакатів у найпопулярніших категоріях та розмірах. Вірне розташування модної композиції зможе красиво доповнити вашу квартиру, радуючи око і захоплюючі гостей.

Instagram @brushme_studio